Τηλ: +30 210 4321 390 , Email: transports@hartsas.gr

Εγκαταστάσεις φιλικές προς το περιβάλλον

Στόχος της μετεγκατάστασής μας σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική Ζώνη του Ασπροπύργου, κέντρου της εφοδιαστικής αλυσίδας της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην αποσυμφόρηση της πόλης από την κίνηση των φορτηγών.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι μειώνουμε την κυκλοφορία των οχημάτων μας στον αστικό ιστό αυξάνοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα των καθημερινών άμεσων παραλαβών και παραδόσεων. Παράλληλα, συνδράμουμε στη μείωση της εκπομπής ρύπων και θορύβου των πόλεων.

Εντός των εγκαταστάσεών μας οι ειδικές σημάνσεις, η διαγράμμιση, η ασφαλτόστρωση, το κλειστό κύκλωμα καταγραφής, οι κατάλληλοι νυχτερινοί φωτισμοί που γίνονται με τη χρήση οικολογικών λαμπτήρων, αλλά και η περίφραξη κάνουν την εταιρεία μας να ξεχωρίζει από τις εγκαταστάσεις των ανταγωνιστών.

Επισφράγισμα των προσπαθειών μας απέναντι σε έναν από τους κεντρικούς πυλώνες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, το περιβάλλον, είναι το πιστοποιητικό διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001:2004, το οποίο αποτελεί αναγνώριση της έμπρακτης προσπάθειάς μας. Ευελπιστούμε πως θα αποτελέσουμε παράδειγμα και για άλλες μεταφορικές εταιρείες.

environment-friendly

Share this