Τηλ: +30 210 4321 390 , Email: transports@hartsas.gr

Αποθηκεύσεις

Με ιδιόκτητους χώρους σε κομβικά σημεία της επικράτειας και με κεντρικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες απαιτήσεις σας. Από ένα χαρτόδεμα, μέχρι και μεγάλες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων τηρούμε τις καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και διεθνή πρότυπα.

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη θέση Συντριβάνι Ασπροπύργου βρίσκονται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το Θριάσιο και 12,3 χιλιόμετρα από τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων του λιμένος Πειραιά (PCT).

Τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα στρωμένα με άσφαλτο μάς επιτρέπουν να αποθηκεύουμε 25.000 ΤΕUS, στοιβάζοντάς τα μέχρι και τα 24 μέτρα σε ύψος.

Οι πιστοποιήσεις μας αποτελούν τα καλύτερα διαπιστευτήρια για τις αποθηκευτικές μας υπηρεσίες οι οποίες παρέχουν φύλαξη και ασφάλεια 24 ώρες/μέρα, 365 μέρες/χρόνο.

Για την ασφάλεια των προϊόντων σας πραγματοποιούμε:

  • Ημερήσια καταγραφή διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων και άμεση φωτογράφηση όταν απαιτείται,
  • Σύστημα FIFO (First In First Out),
  • Πάνω από 20 on-line κάμερες εποπτείας (cctv),
  • 24ωρη φύλαξη μέσω περιπολιών από εξειδικευμένη εταιρεία,
  • Περιμετρικό φράχτη ασφαλείας.

Η εφαρμογή συστήματος RF (Radio Frequence) σε συνδυασμό με τη χρήση προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας μας επιτρέπουν τη μόνιμη εποπτεία των αποθεμάτων της αποθήκης και των εμπορευματοκιβωτίων (containers). Με αυτά τα συστήματα μειώνουμε ή και αποφεύγουμε εξολοκλήρου τις καθυστερήσεις των φορτηγών (FIFO) έχοντας ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Share this