Τηλ: +30 210 4321 390 , Email: transports@hartsas.gr

Επέκταση συνεργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την HARTSAS S.A.

TRAINOSE1small

Επέκταση συνεργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την HARTSAS S.A.

Με στόχο την εξωστρέφεια και τη διεύρυνση των στρατηγικών συνεργασιών της η HARTSAS S.A. αναδείχθηκε μειοδότρια σε διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παροχή υπηρεσίας φορτοεκφόρτωσης containers στον εμπορευματικό σταθμό Θριασίου διαθέτοντας reach stacker και χειριστή.

Η επιλογή της HARTSAS S.A. έγινε σε συνέχεια διαγωνισμού με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, διαφάνειας και οικονομικών εγγυήσεων.

Πρόκειται για το δεύτερο έργο που αναλαμβάνει η HARTSAS S.A. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών στην Ελλάδα, συνεργάζεται από το 2013 με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων που διακινούνται καθημερινά μέσω της υπηρεσίας ICS, στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας φορτηγό και τρένο.

Η HARTSAS S.A. με συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο, και παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα, συνεχίζει απρόσκοπτα την ανάπτυξή της πραγματοποιώντας επενδύσεις με έμφαση τόσο στις εξαιρετικού επιπέδου εγκαταστάσεις της, όσο και στο νέο στόλο οχημάτων της που αποτελείται σχεδόν στο σύνολό του από φορτηγά τεχνολογίας EURO 5. Αυτό έχει οδηγήσει την εταιρεία HARTSAS S.A. σε μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο, για το υψηλής ποιότητας μεταφορικό έργο της.

Παράλληλα, μέσα από την ανάπτυξη ευφυών πρωτοποριακών συστημάτων μεταφοράς, και με τη συνεχή επιμόρφωση των οδηγών της, αποτελεί μια εκ των πλέον οργανωμένων, σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, εταιρειών του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται αυτή τη στιγμή από 38 ελκυστήρες και 114 ημιρυμουλκούμενα, διαφόρων τύπων, ενώ σταθμοί μεταφόρτωσης και αποθήκευσης εμπορευμάτων βρίσκονται στην Πάτρα, τα Οινόφυτα και τη Θεσσαλονίκη που σε συνδυασμό με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο εξυπηρετούν μεγάλες ανάγκες μεταφορικού έργου.

Share this