Τηλ: +30 210 4321 390 , Email: transports@hartsas.gr

Συνδυασμένες Μεταφορές

intermodel

H εταιρεία μας, πρωτοπόρος στον τομέα των μεταφορών, συνεργάζεται από το 2014 με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων (containers) στην περιοχή Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Η επιλογή της εταιρείας μας έγινε σε συνέχεια διαγωνισμού και αφορά την αποκλειστική διανομή όλων των εμπορευματοκιβωτίων (containers) που διακινούνται καθημερινά μέσω της νέας υπηρεσίας ICS της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (containers) εντός λιμένος για τη φορτοεκφόρτωση πλοίων, η εταιρεία μας, ΧΑΡΤΣΑΣ ΑΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνδυασμένων μεταφορών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς με την υψηλότερη ποιότητα.

Από το 1955 έως σήμερα, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και με το ίδιο όραμα. Έτσι, επενδύουμε στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, στην ανάπτυξη ευφυών πρωτοποριακών συστημάτων μεταφοράς, πάντα με στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την παροχή νέων, καινοτόμων υπηρεσιών.

intermodel-1

Share this